21 жовтня запрошуємо на Tasting Dinner в Sam’s Steak House. Це серія вечерь, на яких наші гості мають можливість спробувати легендарні сорти односолодового віскі та дізнатись про них від професійних спікерів.
Цього разу ви спробуєте віскі зі знаменитої шотландської гуральні Glenmorangie. Унікальною особливістю цієї віскікурні є найвищі дистиляційні куби в Шотландії: тут розташовані 12 мідних апаратів, які є точними копіями найперших перегінних кубів. Висота лебединою шиї кожного з них становить 5,14 метрів (приблизна висота дорослого жирафа).
Спікер вечері — Іван Бачурін, бренд-амбасадор компанії Moët Hennessy в країнах СНД та голова Асоціації сомельє України. Іван — професіонал з 20-річним досвідом, у 2009 році завоював звання кращого сомельє України, а віднедавна став власником виноградника та власноруч виготовляє вина за класичною технологією.
Кульмінацією вечора стане дегустація видатного релізу Glenmorangie «Allta» — спеціальний односолодовий віскі, випущений до десятирічної річниці серії «Private Edition». Це перший віскі Glenmorangie, при створенні якого були використані культури диких дріжджів, на які багатий місцевий ячмінь, про що й говорить назва напою: «Allta» в перекладі з гельської означає «дикий». Ми пишаємось, що маємо змогу пригостити наших гостей цим коштовним напоєм.
У програмі Tasting Dinner:
Дегустація включатиме також сет спеціальних закусок до віскі: яблуко й горгонзола, ростбіф з овочевим кремом з селери та ніжний паштет з індички.
Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.
Вартість 1200 грн.
Початок о 19:00.
Місце проведення: Жилянська, 37 ресторан Sam’s Steak House.
Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00.
*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 2 столи по 10 учасників кожен.