empty:general/phones_bottom
Port Charlotte та Octomore – переходь на димну сторону!

У середу, 23 грудня, Sam`s Steak House влаштовує чергову унікальну вечерю знайомства з віскі. Цього вечора говоритимемо про відомий своїми димними віскі шотландський острів Айла.

 

Port Charlotte та Octomore виготовляють саме на Айлі, на винокурні Bruichladdich. Ці два бренди віскі – представники димного стилю, але кожен має свій унікальний характер.

 

Port Charlotte – це димне віскі з фруктовими та солоними морськими нотами. 

Octomore – найдимніше віскі в світі, яке завжди перевершує очікування.

 

  • Як виробляють димне односолодове віскі? 
  • Як отримують різні стилі віскі та що впливає на його смак? 
  • Який він, острів Айла – легендарний острів віскі в Шотландії? 
  • Як зробити найдимніше віскі в світі? 
  • Яке воно на смак і чому завоювало безліч фанатів по всьому світу?

 

Анна Купцова - бренд-амбасадор віскікурні Bruichladdich та експерт з міцного алкоголю з досвідом більш ніж 10 років з особливим професійним поглядом відповість на всі ці та ще багато цікавих питань. Дегустація буде цікава як новачкам, так і вже досвідченим поціновувачам односолодових віскі. Рекомендуємо для тих, хто хоче поповнити свої знання про походження та мистецтво споживання цього благородного напою.

 

Релізи вечора для дегустацій:

 

Port Charlotte Scottish Barley;

Port Charlotte 10 YO;

Port Charlotte Islay Barley;

Octomore 09.1.

 

Дегустація включатиме вечерю з сету спеціальних закусок: парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет; соковитих стейків та овочів гриль. 

 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість 900 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 

 

* Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх карантинних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 5 столів по 4 учасники кожен.

Розповісти друзям: