У листопаді розпочинаємо новий сезон гастрономічних вечерь Tasting Dinner з дегустацією односолодових віскі.
10 листопада (середа) запрошуємо на цікаву вечерю та лекцію, присвячену Single Malt з регіону Спейсайд – Aberlour. Це віскі народжене завдяки майстерності, пристрасті та знанням, що передаються із покоління в покоління. Призер International Whisky Competition 2020 році відразу у декількох категоріях.
https://www.whiskycompetition.com/2020-results
Aberlour витримують у бочках двох типів: з-під хересу та американського дубу. Він має глибокий смак, яскравий характер і збалансований аромат із нотами гіркого апельсина, червоного яблука, темного шоколаду й підсолодженої кави.
Андрій Охремчук, спікер вечора – бренд-амбасадор Pernod Ricard Ukraine, має 18 років безперервного досвіду роботи та 10 років досвіду запуску й управління топовими барами столиці, учасник поглиблених навчальних програм Jameson Academy & Scotch Whisky Academy в Ірландії та Шотландії.
Дегустаційні релізи:
Welcome-drink
Aberlour 12 YO;
Aberlour 14 YO;
Aberlour 16 YO;
Aberlour 18 YO.
До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко готує спеціальні страви, а також фірмові стейки Т-Bone та Rib-Eye.
Супроводжують вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які є партнером сезону Tasting Dinner Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.
Вартість участі: 1600 грн.
Вартість для 2-х і більше осiб: 1500 грн.
В день заходу: 1800 грн.
Початок о 19:00.
Місце проведення: Жилянська, 37 ресторан Sam’s Steak House.
Забронюйте квиток за телефоном (067) 501 13 95.
*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, кількість учасників дегустації обмежена.