17 лютого запрошуємо на Tasting Dinner в Sam’s Steak House. Це серія вечерь, на яких наші гості мають можливість спробувати легендарні сорти односолодового віскі та дізнатись про них від професійних спікерів.
Цього разу ви спробуєте віскі зі знаменитої шотландської гуральні Glenmorangie. Унікальною особливістю цієї віскікурні є найвищі дистиляційні куби в Шотландії: тут розташовані 12 мідних апаратів, які є точними копіями найперших перегінних кубів. Висота лебединою шиї кожного з них становить 5,14 метрів (приблизна висота дорослого жирафа).
Спікер вечері Іван Бачурін — бренд-амбасадор компанії Moët Hennessy в країнах СНД та голова Асоціації сомельє України. Іван — професіонал з 20-річним досвідом, у 2009 році завоював звання кращого сомельє України, а віднедавна став власником виноградника та власноруч виготовляє вина за класичною технологією.
Лімітований реліз Glenmorangie «Astar» та Glenmorangie 18 Y.O. стануть кульмінацією вечора.
Glenmorangie Astar був створений в 2008 році та отримав назву від гельського слова "подорож". Віскі витримувалося у зроблених на замовлення дубових бочках, завдяки унікальним якостям яких, в процесі витримки, досягло досконалості та глибини смаку. У 2017 році було прийнято рішення відродити віскі, що так полюбилося багатьом. Бочки для витримки "Astar" були виготовлені з відібраної вручну деревини з дуба, що повільно зростав у горах Озарк в американському штаті Міссурі. Завдяки унікальним якостям цих бочок в процесі витримки спирти досягли інтенсивного аромату квітів, яблук, ванілі та карамелі. Смак віскі дуже насичений з відтінками крем-брюле, абрикосів та груш.
Рідкісне односолодове віскі Glenmorangie 18 Y.O. протягом 15 років витримується у бочках з американського дуба з-під бурбона, після чого більша частина залишається витримуватися далі, а приблизно 30% відправляють на витримку в бочки з-під хересу Oloroso. Коли обидві частини досягають 18-ти річної витримки, їх з'єднують, аби отримати неймовірно насичене односолодове віскі. Напій має елегантний збалансований смак з нотами меду, солоду та квітів, а також дивовижними ароматами фініків, інжиру та ледь помітними нотками деревного диму.
У програмі Tasting Dinner:
Дегустація включатиме також сет спеціальних закусок до віскі: теплий та м’який козиний сир з медом, баклажан з сиром сулугуні й бальзаміком та ніжний паштет з курятини з тертим пармезаном.
Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.
Вартість 1200 грн.
Початок о 19:00.
Місце проведення: Жилянська, 37 ресторан Sam’s Steak House.
Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00.
*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому у дегустації братимуть участь лише 2 столи по 10 учасників кожен.