empty:general/phones_bottom
Highland Park. Tasting dinner

У середу, 7 жовтня, ми влаштовуємо черговий Tasting dinner з віскі Highland Park.

Highland Park – це односолодовий віскі з нордичним характером, загартований могутніми суворими вітрами Оркнейських островів на півночі Шотландії. Оскільки Highland Park прямий нащадок вікінгів, які довгий час панували на островах Оркні, він увібрав в себе усю міць та стальний характер скандинавських воїнів. Ось уже понад 200 років смак цього віскі наповнений димною нотою перемог!

Highland Park виготовляється з дотриманням суворих канонів якості ручного виробництва, введених засновником гуральні Магнусом Янсоном в 1798 році. Для дистилерії Highland Park характерними є 5 відмінних рис: наявність власної солодильні, де прощує ячмінь; використання особливого верескового торфу для сушіння солоду; витримка в дубових бочках з-під хересу; суворий клімат Оркнейських островів, завдяки якому відбувається холодна витримка віскі; додаткова гармонізація віскі в дубових бочках від 6 до 12 місяців.

Дізнайтеся, як скуштувати та відрізнити 3 різні релізи віскі Highland Park, а також розширте свої знання про захоплююче походження та історію виготовлення цього напою.

Ми представляємо вечерю-дегустацію з трьома релізами віскі:

  • Highland Park 10 Y.O., 
  • Highland Park 12 Y.O., 
  • Highland Park 18 Y.O. 

Спікером вечора буде Олег Якобенко – бренд-амбасадор компанії Edrington. Цей талановитий бартендер стояв за стійкою багатьох популярних київських барів, розробив не одну коктейльну карту, тісно співпрацює з масштабними виїзними заходами, а також є одним з менторів Parovoz Mixology Course та Bar Management Course. Олег запустив досить відомі проекти, такі як The Fitz, Alaska, Normal Kyiv, Not Only Fish. Призер Bar Spirit Cup 16’ та Becherovka Bohemian Challenge. Також увійшов в список ТОР10 бартендерів пострадянського простору за версією престижної нагороди Barproof Awards. Сьогодні він є шеф-барменом комплексу Queen Kyiv мережі Bulldozer Group

Віскі Highland Park – один з найбільш шанованих односолодових віскі у світі та багаторазовий володар золотих медалей на різних виставках і фестивалях, тому якщо ви справжній поціновувач віскі – ви просто не можете пропустити наш Tasting dinner.

Дегустація включатиме вечерю з сету спеціальних закусок: парма, оливки, сир Gojus, мигдаль й асорті брускет; соковитих стейків та овочів гриль. 

Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

Вартість 500 грн.

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner за телефоном (067) 501 13 95 або (044) 287 20 00. 

 

*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому кількість місць обмежена – лише 15.

Розповісти друзям: