Побачення, корпоратив, День Народження, дитяче свято чи просто не вистачає нових емоцій серед буденної рутини?
Sam’s знає, як зробити ваше свято незабутнім та додати яскравих смаків та вражень у ваші будні:
Індивідуальні майстер-класи по приготуванню стейків.
Ви готуєте на відкритому сучасному грилі, дегустуєте, насолоджуєтеся та отримуєте не лише гарні враження та яскраві фото, а й кулінарні знання та досвід з приготування м’яса, якими потім зможете дивувати близьких.
Проводить майстер-клас шеф-кухар, який понад усе закоханий у свою справу.
Ви отримуєте фартух та весь необхідний інвентар для приготування страв на майстер-класі.
Під час майстер-класу ви дізнаєтеся:
• про різновиди стейків, дозрівання м‘яса, ступені прожарювання.
• як приготувати стейк у домашніх умовах;
• де купувати і як правильно вибирати м'ясо для стейків.
• як ферментується м'ясо в домашніх умовах;
Після теорії під керівництвом шеф-кухаря переходите до практики - приготування стейку.
Наприкінці майстер-класу - дегустуєте свої страви у супроводі келиха червоного вина, підібраного сомельє ресторану, фірмового Mary чи томатного соку.
Вартість участі:
Майстер-класи по приготуванню стейків – 3000 грн з особи.
У вартість входить стейк на вибір, овочі гриль та напій на вибір (келих вина, напій Mary або сік);
Куштуйте, відкривайте нове, насолоджуйтесь та закохуйтесь у м‘ясо разом з Sam’s.
Дитячі майстер-класи
Захоплююча та пізнавальна альтернатива дитячому святу, коли дітлахи під пильним наглядом Шефа вчаться готувати справжні улюблені бургери з добірних продуктів. Юним кухарям надзвичайно подобається приміряти уніформу Шефа та вправлятися у майстерності кулінарної справи. Буде не тільки смачно, а й дуже цікаво!
Вартість участі:
700 грн з особи. У вартість входить бургер, картопля фрі та напій на вибір (сік, компот).
Тривалість майстер-класів Sam’s Steak House: 1 - 1,5 години
Тривалість дитячого майстер-класу: 30 хвилин
Коли: Пн-Пт з 15:00 до 17:00, Сб-Нд з 12:00 до 18:00, за умови попереднього бронювання.
Знаємо про м’ясо все і навіть більше.
Замовлення приймаємо за номером 067 501 13 95, або безпосередньо у ресторані.
Жилянська, 37
Легендарний. Улюблений. М’ясний.