Ми просто вже не можемо стриматися, аби нашим Млинцевим меню відповісти на питання, чи може вишукана гастрономія бути такою смачною та душевною.
Шеф Sam’s Steak House Сергій Дзюбенко не оминув класику – млинцеві торбинки з грибами та куркою, і приготував дещо особливе. Це торт з печінкових млинців та шпинатні млинці з слабосоленим лососем. Вишукані «Креп Сюзетт» та улюблені з дитинства млинці з маком та вишнями.
До млинцевого меню сомельє підібрав вина. До солоних смакуватиме багатогранний Pinot Noir з Бургундії, а також головна тосканська зірка – Sangiovese. А до солодких млинців буде доречним ароматне та яскраве Gewurztraminer з Ельзасу та класика жанру – портвейн Tawny 10 YO.
Меню починає діяти вже з 18 лютого.
Завітайте в Sam’s Steak House – на вас чекатимуть гастрономічні страви та подачі.
+38 (067) 501 13 95