Коли: четвер, 30 січня, 19:00
Де: Sam’s Steak House
Вартість: 3500 грн
Цей вечір стане справжнім гастрономічним відкриттям!
Ви отримаєте унікальний формат Whisky&Food Pairing – гармонійне поєднання легендарного торф’яного односолодового віскі Ardbeg із вишуканими авторськими стравами від нашого Шефа.
На дегустації буде представлено 5 релізів та 5 страв від Шефа.
№1 Ardbeg 10 YO \ 46%
Класика Ardbeg, визнана віскі року (2008). Витриманий 10 років у дубових бочках з-під бурбону, відомий своїм інтенсивним торф’яним характером.
• Страва від Шефа - Beef тар-тар з запеченою устрицею на камені
№2 Ardbeg AN OA \ 46,6%
Поєднання витримки у бочках з-під бурбону, хересу та нового дубу створює округлий, торф’яний характер з нотами яблука, персика, банану та патоки.
• Підв’ялене качине філе з персиками на чорному тісті
№3 Ardbeg Spectacular 46% (limited)
Лімітований реліз, витриманий у бочках з-під портвейну та бурбону. Це баланс диму та солодкості з ароматом лаванди, ментолу, шкіри і деревного диму.
• Ростбіф запечений з фуа-гра з шпинатним пюре та сублімованою малиною.
№4 Ardbeg Anthology Unicorn’s Tale 46% (limited)
Рідкісний 14-річний віскі з бочок мадери та бурбону. Надихнувся легендою про єдинорога Айли. В ароматі унікальні ноти бананового хлібу, пудингу та тліючого кедру.
• Бургер ( mini ) з курячим пате та карамелізованою грушею з лісовими горіхами.
№5 Ardbeg Corryvreckan \ 57,1 %.
Названий на честь виру Corryvreckan, цей віскі поєднує спирти, витримані у бочках із французького дубу та з-під бурбону. В ароматі є чорний шоколад, вишня та сосна.
• Брауні з фініками та запеченим буряком з морозивом та в’яленою грушею
Спікер вечора Іван Бачурін — президент Асоціації сомельє України, бренд-амбасадор Moët Hennessy та визнаний експерт у світі напоїв. Чверть століття досвіду та титулів. Також, Іван — винороб, який створює вина за класичними технологіями.
**********************************************
30 січня , четвер
Починаємо о 19.00
Вартість участі: 3500 грн
Кількість місць обмежена
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067-501-13-95
До зустрічі у Sam’s Steak House!