empty:general/phones_bottom
Sam’s’ Steak House запрошує:

Коли: четвер, 30 січня, 19:00

Де: Sam’s Steak House

Вартість: 3500 грн 

 

Цей вечір стане справжнім гастрономічним відкриттям

Ви отримаєте унікальний формат Whisky&Food Pairing – гармонійне поєднання легендарного торф’яного односолодового віскі Ardbeg із вишуканими авторськими стравами від нашого Шефа.

 

На дегустації буде представлено 5 релізів та 5 страв від Шефа. 

 

№1  Ardbeg 10 YO \ 46%

Класика Ardbeg, визнана віскі року (2008). Витриманий 10 років у дубових бочках з-під бурбону, відомий своїм інтенсивним торф’яним характером.
• Страва від Шефа - Beef тар-тар з запеченою устрицею на камені 


№2  Ardbeg AN OA \ 46,6% 

Поєднання витримки у бочках з-під бурбону, хересу та нового дубу створює округлий, торф’яний характер з нотами яблука, персика, банану та патоки. 
• Підв’ялене качине філе з персиками на чорному тісті  


№3  Ardbeg Spectacular 46% (limited)

Лімітований реліз, витриманий у бочках з-під портвейну та бурбону. Це баланс диму та солодкості з ароматом лаванди, ментолу, шкіри і деревного диму. 
• Ростбіф запечений з фуа-гра з шпинатним пюре та сублімованою малиною.  


№4  Ardbeg Anthology Unicorn’s Tale 46% (limited) 

Рідкісний 14-річний віскі з бочок мадери та бурбону. Надихнувся легендою про єдинорога Айли. В ароматі унікальні ноти бананового хлібу, пудингу та тліючого кедру. 
• Бургер ( mini ) з курячим пате та карамелізованою грушею з лісовими горіхами.  



№5  Ardbeg Corryvreckan \ 57,1 %.

Названий на честь виру Corryvreckan, цей віскі поєднує спирти, витримані у бочках із французького дубу та з-під бурбону. В ароматі є чорний шоколад, вишня та сосна. 
• Брауні з фініками та запеченим буряком з морозивом та в’яленою грушею

 


Спікер вечора Іван Бачурін — президент Асоціації сомельє України, бренд-амбасадор Moët Hennessy та визнаний експерт у світі напоїв. Чверть століття досвіду та титулів. Також, Іван — винороб, який створює вина за класичними технологіями.

 

**********************************************

30 січня , четвер  

Починаємо о 19.00
Вартість участі:  3500 грн

Кількість місць обмежена
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067-501-13-95 

 

До зустрічі у Sam’s Steak House!

 

Розповісти друзям: