empty:general/phones_bottom
The Balvenie. Whisky Dinner в ресторані Sam’s Steak House  

Запрошуємо на відкриття весняного сезону Whisky Dinner з класикою преміального шотландськго віскі The Balvenie. 

 

В четвер, 6 березня, ресторан Sam’s Steak House презентуватиме один з найавторитетніших і найшанованіших виробників, що славиться своєю традиційністю та досвідом. 

 

Чому варто не пропустити знайомство з The Balvenie? 

 

Бо The Balvenie має дистилерію  із повним циклом виробництва: вирощує власний ячмінь,  зберегла традиційну солодильну , має власних бондарів, що обслуговують бочки, утримує власного мідника, який доглядає за перегінними кубами. При цьому не припиняє експериментувати. 

 

В програмі вечора 4 релізи віскі та 4 страви від Шефа. 

 

Спікер - Олександр Івченко, бренд-амбасадор із 20-річним досвідом, автор статей про віскі в міжнародних виданнях.


 

  • Balvenie 12 YO DoubleWood 

Бочки: Поєднання двох типів – спочатку витримується в бочках з американського дуба (ex-bourbon), потім у хересних (Oloroso sherry casks)  

Смак: Медово-горіховий, ваніль, спеції, сухофрукти  

Аромат: Дубові ноти, мед, кориця, родзинки  

Фініш: Теплий, пряний, з легкими хересними відтінками  

  • Крокети з ніжного курячого паштету та ягідного соусу.

 

 

  • Balvenie 14 YO Caribbean Cask  

Бочки: Спочатку витримується в традиційних дубових бочках, потім довитримується у бочках з-під карибського рому  

Смак: Кремовий, солодкуватий, ноти тропічних фруктів, карамелі, дуба  

Аромат: Ваніль, кокос, манго, банан  

Фініш: Довгий, насичений, з нотами спецій і дуба  

  • Гребінець з соусом манго чилі

 

 

  • Balvenie 14 YO Week of Peat

Бочки: Використовуються традиційні бочки з американського дуба (ex-bourbon)  

Смак: Димний, з нотами ванілі, цитрусів, меду, спецій  

Аромат: Торф'яний дим, деревина, карамель, квіткові ноти  

Фініш: Тривалий, торф'яний, з солодкими відтінками

  • «Голий Веллінгтон" -  ростбіф з вершковим соусом з лісових грибів. Подаємо з чавленою картоплею


 

  • Balvenie 16 YO French Oak

Бочки: Спочатку витримується в традиційних американських дубових бочках, потім довитримується у бочках з французького дуба з-під вина Pineau des Charentes  

Смак: Легкий, цитрусовий, з нотами груші, меду, горіхів  

Аромат: Квітковий, ванільний, з відтінками винограду  

Фініш: Витончений, сухий, з легкими винними нотками  

  • Сирник з пармезаном та виноградом...

 

Водний партнер – Природна мінеральна вода Моршинська допоможе розкрити багатогранний смак віскі завдяки своїй унікальній мінералізації та чистоті.

До зустрічі в Sams Steak House.


6 березня, четвер 

Початок о 19.00 

Вартість участі:  4000 грн

Кількість місць обмежена
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067-501-13-95 



Розповісти друзям: