Запрошуємо на відкриття весняного сезону Whisky Dinner з класикою преміального шотландськго віскі The Balvenie.
В четвер, 6 березня, ресторан Sam’s Steak House презентуватиме один з найавторитетніших і найшанованіших виробників, що славиться своєю традиційністю та досвідом.
Чому варто не пропустити знайомство з The Balvenie?
Бо The Balvenie має дистилерію із повним циклом виробництва: вирощує власний ячмінь, зберегла традиційну солодильну , має власних бондарів, що обслуговують бочки, утримує власного мідника, який доглядає за перегінними кубами. При цьому не припиняє експериментувати.
В програмі вечора 4 релізи віскі та 4 страви від Шефа.
Спікер - Олександр Івченко, бренд-амбасадор із 20-річним досвідом, автор статей про віскі в міжнародних виданнях.
Бочки: Поєднання двох типів – спочатку витримується в бочках з американського дуба (ex-bourbon), потім у хересних (Oloroso sherry casks)
Смак: Медово-горіховий, ваніль, спеції, сухофрукти
Аромат: Дубові ноти, мед, кориця, родзинки
Фініш: Теплий, пряний, з легкими хересними відтінками
Бочки: Спочатку витримується в традиційних дубових бочках, потім довитримується у бочках з-під карибського рому
Смак: Кремовий, солодкуватий, ноти тропічних фруктів, карамелі, дуба
Аромат: Ваніль, кокос, манго, банан
Фініш: Довгий, насичений, з нотами спецій і дуба
Бочки: Використовуються традиційні бочки з американського дуба (ex-bourbon)
Смак: Димний, з нотами ванілі, цитрусів, меду, спецій
Аромат: Торф'яний дим, деревина, карамель, квіткові ноти
Фініш: Тривалий, торф'яний, з солодкими відтінками
Бочки: Спочатку витримується в традиційних американських дубових бочках, потім довитримується у бочках з французького дуба з-під вина Pineau des Charentes
Смак: Легкий, цитрусовий, з нотами груші, меду, горіхів
Аромат: Квітковий, ванільний, з відтінками винограду
Фініш: Витончений, сухий, з легкими винними нотками
Водний партнер – Природна мінеральна вода Моршинська допоможе розкрити багатогранний смак віскі завдяки своїй унікальній мінералізації та чистоті.
До зустрічі в Sams Steak House.
6 березня, четвер
Початок о 19.00
Вартість участі: 4000 грн
Кількість місць обмежена
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067-501-13-95