Третє десятиліття ресторан розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. За цей період ресторан відбудував своє міні-виробництво, відшліфував підходи до відбору нестабільного українського м’яса та, найголовніше, впровадив власну технологію ферментації – Natural Wet Aged. Тут із впевненістю кажуть, що українські стейки відбулися.
Зараз вже складно здивувати стейками з українського м’яса, багато ресторанів мають їх в меню. Проте Sam’s – це про інший рівень відбору сировини, ферментації м’яса, підготовки стейків на власному виробництві та приготування на лавовому грилі. Без перебільшень і зайвої скромності – тут інший особливий правильний смак. Sam’s щиро запрошує у цьому переконатися.
Дізнавайтесь більше про нашу технологію дозрівання українських стейків.
Легендарний. Улюблений. М’ясний.
Телефон – 067-501-13-95