empty:general/phones_bottom
Український незалежний стейк хаус Sam’s Steak House з 1996 року.

Третє десятиліття ресторан розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. За цей період ресторан відбудував своє міні-виробництво,  відшліфував підходи до відбору нестабільного українського м’яса та, найголовніше, впровадив власну технологію ферментації – Natural Wet Aged.  Тут із впевненістю кажуть, що українські стейки відбулися.  

Зараз вже складно здивувати стейками з українського м’яса, багато ресторанів мають їх в меню. Проте Sam’s – це про інший рівень відбору сировини, ферментації м’яса, підготовки стейків на власному виробництві та приготування на лавовому грилі.  Без перебільшень і зайвої скромності – тут інший особливий правильний смак. Sam’s щиро запрошує у цьому переконатися.   

Дізнавайтесь більше про нашу технологію дозрівання українських стейків.

Легендарний. Улюблений. М’ясний.  

Телефон – 067-501-13-95

Розповісти друзям: