15 грудня запрошуємо на Вечір віскі з Іваном Бачуріним. Це цікавий вечір, на якому наші гості мають можливість дізнатися усі особливості смакування та цікаві факти про односолодове віскі. Ми пропонуємо вам долучитися до теорії віскі та продегустувати його під наглядом експертів.
Спікер вечері Іван Бачурін — бренд-амбасадор компанії Moët Hennessy та президент Асоціації сомельє України. Іван — професіонал з 23-річним досвідом, у 2009 році завоював звання кращого сомельє України, а з 2014 року став власником виноградника та власноруч виготовляє вина за класичною технологією.
Ви спробуєте віскі зі відомої шотландської дистилерії Glenmorangie. Унікальною особливістю цієї дистилерії є найвищі дистиляційні куби в Шотландії: тут розташовані 14 мідних апаратів, які є точними копіями найперших перегінних кубів. Висота лебединою шиї кожного з них становить 5,14 метрів (приблизна висота дорослого жирафа).
Дегустація. Релізи у програмі вечора:
До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко готує спеціальні «зимові» закуски: тартар з яловичини та подушечки з листового тіста, смажені на яловичому жирі; профітролі з мусом із індичої печінки з карамелізованою грушею; трюфельна панна кота, а також фірмові стейки NWA New York та Rib-Eye.
Супроводжуватимуть вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.
Вартість 1500 грн.
Початок о 18:00.
Місце проведення: Жилянська, 37 ресторан Sam’s Steak House.
Забронюйте квиток за телефоном (067) 501 13 95.