empty:general/phones_bottom
Whisky & Food Pairing. «Його величність OCTOMORЕ»

Whisky & Food Pairing. «Його величність OCTOMORЕ»

5 грудня \ четвер, 19:00 


Зимову главу в традиційних дегустаціях ресторан Sam’s Steak House відкриває величним віскі Octomore. Формат незмінний. Whisky & Food Pairing, де кожному гостю буде запропоновано аперитив, 4 релізи віскі та 4 страви від Шефа.   


Спікер дегустації – Анна Купцова
, бренд-амбасадор Octomore та віскі-експерт з досвідом понад 10 років.   


ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ OCTOMORE


Це один з трьох брендів односолодового віскі, що виробляються на
дистилерії Bruichladdich на шотландському острові Айла. 

Перший Octomore був випущений в 2008 році як експеримент. З моменту створення і дотепер це найбільш димний односолодовий віскі в світі. 


Кожний реліз Octomore – лімітований. 


Кожного року випускається нова серія, яка має в собі декілька релізів в обмеженій кількості, і яка ніколи не буде повторена знов. Саме завдяки унікальності кожної пляшки це віскі, за яким полюють колекціонери і поціновувачі по всьому світу, і попит на який в рази перевищує пропозицію в останні роки. 

На вечері-дегустації  5 грудня  ви дегустуватиме Octomore зі свіжої 15 серії до початку офіційних продаж в Україні!

 

  • Port Charlotte 10 YO \ 50% – класичний димний реліз для підготовки смакових рецепторів. Лідер споживацьких симпатій за співвідношенням ціна-якість та в якості димного віскі «на кожен день».
  • Octomore 15.1 \ 59,1% - перший реліз в 15 серії, зроблений з шотландського ячменю, окурений до 108.2 ppm. Має класичний характер та витриманий в комбінації бочок з-під бурбону першого наповнення та повторно обпалених бурбонових бочок.
  • Octomore 15.2 \ 57,9% - віскі зі складним профілем витримки в комбінації бочок другого наповнення з-під вина та з-під бурбону з довитримкою в коньячних бочках першого наповнення.
  • Octomore 15.3 \ 61,3% - другий за рівнем окуреності за всю історію Octomore – 307.2 (!) ppm. Цей реліз дистильований з ячменю, що був вирощений на фермі Осtomore на острові Айла, тому цей реліз ще називають «Octomore from Octomore». Витриманий в комбінації бочок першого наповнення з-під бурбону та з-під хересу Oloroso з відомої іспанської бодегі Fernando de Castilla


Food частину дегустації візьме на себе Шеф ресторану. Цього разу, pairing під кожний реліз наступний:

 

  • Теплий рол з лососем та авокадо \ Port Charlotte 10 YO
  • Цибулевий суп з блакитним сиром та пармою \  Octomore 15.1
  • Яловичий тартар з устрицею \  Octomore 15.2
  • Яловичі ребра в вугільному BBQ з пюре та креветками\ Octomore 15.3

 

Водний партнер заходу - Природна мінеральна Моршинська. Вона розкриває смаки віскі завдяки своїй незрівнянній чистоті та унікальній мінералізації. 

 

5 грудня \ четвер 

Починаємо о 19.00
Вартість участі: 3500 грн
Sam’s Steak House.
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067 501 13 95.
Кількість місць обмежена. 

Розповісти друзям: