Весна задає настрій навіть дуже важливим справам. Природно, що панує вона й у оновленому меню ділових обідів у подільскому ресторані DOM №10.
Гастрономічна палітра меню об'єднує всі відтінки зеленого — від ніжно-салатового до смарагдового.
У салаті з лососем шеф Георгій Шаруєв поєднує листя молодого шпинату з соєвими паростками та бобами едамаме. У салаті з запеченою куркою шпинат складає ідеальну компанію запашній кінзі, редису та деревним грибам з солодким соусом чилі. А ще він створює ідеальну пару з базиліком у зеленій пасті орзо з пармезаном і козячим сиром.
У продовження весняної теми до запеченої рибної котлети з судака і лосося ми подаємо рагу з солодкого молодого горошку, а шовковисту ніжність супу-пюре з томатів пелаті з тим'яном, табаско і нутом підкреслюємо хрумкими чипсами з кейлу.
Чекаємо вас на весняні ділові ланчі на Подолі по буднях з 12.00 до 16.00
Забронювати столик 067 502 03 54
Спаська, 10