В четвер, 24 жовтня, Sam`s Steak House відкриє сезон вечерь у форматі whisky & food paring із легендарним односолодовим The Glenlivet – унікальним напоєм, який у багатьох речах став першим.
Першим отримав ліцензію на виробництво спиртів у Шотландії.
Першим, завдяки засновнику-технологу, набув м’якості та фруктових нот на противагу важким димним віскі, що вироблялись на той час.
На дегустації 24 жовтня ви матимете шанс скуштувати 4 релізи всесвітньо відомого односолодового віскі.
- The Glenlivet 12-Year-Old — серце лінійки The Glenlivet. Своїм класичним м’яким стилем заслужив різних епітетів. Від гладкого та фруктового до витонченого та класичного. Альманах оригінального солодового віскі стверджує: «Першокласний солод. Один із найпопулярніших солодів у світі».
- The Glenlivet 15-Year-Old – має властивий напою багатий та екзотичний характер завдяки процесу селективного дозрівання у традиційних дубових діжках, а далі - в нових з французького лімузенського дубу.
- The Glenlivet 18-Year-Old – це баланс солодких прянощів і відтінків соковитого апельсину, адже витримується у різних діжках з фінішем у діжці з-під хересу. Це віскі отримав рекордну кількість нагород.
- The Glenlivet 21-Year-Old - виробляється в обмеженій кількості в спеціальних бочках, кожна з яких унікальна та ретельно відібрана. Вишукане односолодове віскі має потрійну довитримку.
Спікер вечері в стилі food & whisky pairing Максим Матушкін, National Bar Community Manager Pernod Ricard Ukraine, амбасадор компанії та поціновувач віскі з досвідом роботи в барній культурі понад 15 років.
Водний партнер заходу - Природна мінеральна Моршинська. Вона розкриває смаки віскі завдяки своїй незрівнянній чистоті та унікальній мінералізації.
Страви від Шефа до Whisky & Food Pairings:
- Тар-тар з устриць та ікрою з морського бульйону. The Glenlivet 12 YO
- Beef сєвіче з м’яса Dry Aged 60 днів. The Glenlivet 15 YO
- Ростбіф з качиним деміглясом. The Glenlivet 18 YO
- Чізкейк з сиром брі та тапенадою з сухофруктів з кленовим сиропом. The Glenlivet 21 YO
До зустрічі у Sam’s Steak House.
24 жовтня, четвер
Починаємо о 19.00
Вартість участі: 2500 грн.
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067-501-13-95