empty:general/phones_bottom
Food & Whisky Pairing. THE Glenlivet – віскі, з якого все починалося.

В четвер, 24 жовтня, Sam`s Steak House відкриє сезон вечерь у форматі whisky & food paring із легендарним односолодовим The Glenlivet – унікальним напоєм, який у багатьох речах став першим. 

Першим отримав ліцензію на виробництво спиртів у Шотландії. 

Першим, завдяки засновнику-технологу, набув м’якості та фруктових нот на противагу важким димним віскі, що вироблялись на той час. 

На дегустації 24 жовтня ви матимете шанс скуштувати 4 релізи всесвітньо відомого односолодового віскі. 

  • The Glenlivet 12-Year-Old — серце лінійки The Glenlivet. Своїм класичним м’яким стилем заслужив різних епітетів. Від гладкого та фруктового до витонченого та класичного. Альманах оригінального солодового віскі стверджує: «Першокласний солод. Один із найпопулярніших солодів у світі».
  • The Glenlivet 15-Year-Old – має властивий напою багатий та екзотичний характер завдяки процесу селективного дозрівання у традиційних дубових діжках, а далі - в нових з французького лімузенського дубу. 
  • The Glenlivet 18-Year-Old – це баланс солодких прянощів і відтінків соковитого апельсину, адже витримується у різних діжках з фінішем у діжці з-під хересу.  Це віскі отримав рекордну кількість нагород.
  • The Glenlivet 21-Year-Old - виробляється в обмеженій кількості в спеціальних бочках, кожна з яких унікальна та ретельно відібрана. Вишукане односолодове віскі має потрійну довитримку.

 

Спікер вечері в стилі food & whisky pairing  Максим Матушкін, National Bar Community Manager Pernod Ricard Ukraine, амбасадор компанії та поціновувач віскі з досвідом роботи в барній культурі понад 15 років.   

 

Водний партнер заходу - Природна мінеральна Моршинська. Вона розкриває смаки віскі завдяки своїй незрівнянній чистоті та унікальній мінералізації.




Страви від Шефа до Whisky & Food Pairings: 

  • Тар-тар з устриць та ікрою з морського бульйону. The Glenlivet 12 YO 
  • Beef сєвіче з м’яса Dry Aged 60 днів. The Glenlivet 15 YO 
  • Ростбіф  з качиним деміглясом. The Glenlivet 18 YO 
  • Чізкейк з сиром брі та тапенадою з сухофруктів з кленовим сиропом. The Glenlivet 21 YO 



До зустрічі у Sam’s Steak House.

24 жовтня, четвер  

Починаємо о 19.00
Вартість участі:  2500 грн.
Жилянська, 37
Забронювати квиток: 067-501-13-95

Розповісти друзям: