empty:general/phones_bottom
Port Charlotte. Tasting Dinner 

У середу, 24 листопада, Sam`s Steak House влаштовує чергову унікальну вечерю знайомства з віскі. 

Port Charlotte – це димне односолодове віскі, що виробляється на дистилерії Bruichladdich на острові Айла.

Цього разу ми підготували для вас найширшу лінійку цього бренду – 5 позицій, включаючи три лімітовані релізи, які не представлені в широкому доступі. Такий асортимент дегустується в Україні вперше і більше не повториться (деякі позиції з лімітованої серії вже повністю розпродані)

 

Дегустуємо 5 релізів:

  • Port Charlotte 10 YO – класика на розминку, найвідоміший реліз бренду, а також – віскі 2021 року за версією Whisky Exchange.
  • Port Charlotte Islay Barley 2012 – віскі, зроблене з ячменю, що вирощений на острові Айла. Молодше за попередній взірець, але чи завжди тривалість витримки має значення? Спробуємо – та дізнаємось.

Наступні 3 віскі – це екслюзиви з лімітованої серії Cask Exploration series.

Cask Exploration series - це лінійка Port Charlotte, яка досліджує вплив довитримки димного віскі у різних бочках - з-під вин Бордо, хересу олоросо, марсали.

  • Port Charlotte PAC 01: 2011 – новинка 2021 року, віскі з довитримкою в бочках з-під червоного вина Бордо.
  • Port Charlotte MC 01:2009 – віскі з довитримкою в бочках з-під італійського солодкого кріпленого вина Марсала
  • Port Charlotte OLC 01:2010 – лімітований та вже знятий з продажу реліз з довитримкою в бочках з-під іспанського хересу Олоросо

 

Усі віскі з цієї серії розлиті по пляшках при бочковій міцності та мають дуже високі оцінки як серед експертів, так і серед поціновувачів.

 

Дегустацію проводитиме Анна Купцова, бренд-амбассадор бренду та віскі-експерт з досвідом понад 10 років.

 

До кожного релізу шеф-кухар Сергій Дзюбенко готує спеціальні страви, а також фірмові стейки Т-Bone та Rib-Eye.

 

Супроводжують вечерю вишукані води з Італії – Acqua Panna та San Pellegrino, які  є партнером сезону Single Malt. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

 

Вартість участі: 1900 грн.

В день заходу: 2100 грн.

 

Початок о 19:00.

Місце проведення:  Жилянська,  37 ресторан Sam’s Steak House.

Забронюйте квиток за телефоном (067) 501 13 95. 

 

*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, кількість учасників дегустації обмежена. нормы, количество участников дегустации ограничено.

Розповісти друзям: