il Molino – мережа демократичних ресторанів італійської кухні. Перший мережевий проект в Україні, у якому готують автентичну італійську піцу відповідно до правил, закріплених в італійському законодавстві.
У меню представлено більш ніж 30 видів оригінальної піци – від класичної «Маргарити» до суперпопулярної «Маскераре», італійські й середземноморські страви: паста, салати, брускети.
il Molino по-італійськи – «водяний млин». Родина ресторанів названа саме так, тому що борошно для виготовлення піци традиційно перемелювали на водяному млині.
Ми використовуємо італійське борошно вищої якості виробника Molino di Pordenone спеціального для піци сорту – “00”. Їхнє борошно Sole di Napoli Rosso створене спеціально для тіста тривалого зростання з додаванням мінімальної кількості дріжджів. Саме це й забезпечує неаполітанській піці пишну хрустку скоринку, а всім її прихильникам – легкість після кожного шматочка.
Соус для нашої піци виготовляється з очищених протертих томатів сорту Pomodori Perini, привезених прямо з Італії.
Моцарела – традиційний інгредієнт італійської піци. Цей молодий сир виробляється в регіоні Кампанья. Для нашої піци ми використовуємо справжню італійську моцарелу.
На сьогоднішній день мережа налічує 17 ресторанів та службу доставки.
Подробиці на сайті www.ilmolino.ua