А у нас в il Molino особливий фестиваль – осіннє свято італійської пасти! Всю пасту та равіолі, представлені в цьому меню, ми виготовляємо власноруч – зі спеціального сорту італійського борошна Semolla Molino di Pordenone. Це борошно подвійного помелу з твердих сортів пшениці, яке ідеально підходить для приготування пасти. А такої привабливої різнобарвності нашій пасті надають лише натуральні продукти – сік буряка, моркви та шпинату. Це саме той випадок, коли не лише напрочуд смачно, але й корисно, як удома!
Тож обирайте на свій смак: різнокольоровий паста-салат з козячим сиром, чорна паста Фруті ді Маре з креветками й морськими гребінцями, по-осінньому ситна ді Песто з песто та каперсами, вишукані тальятеле з грибами лисичками. А може, равіолі – й не прості, а гарбузові? Ми додаємо в тісто гарбузове пюре, тому вони виходять особливо ніжними. А для поціновувачів незвичайних смакових комбінацій запропонуємо несподіваний десерт – шоколадні равіолі з маскарпоне. Справжня смакота!
Чекаємо на вас у сім’ї італійських ресторанів il Molino. Buon Appetito!